Dita 147

Hyr

Rregjistrohu

Lojtarët aktiv: 159

Top countries by productivity for the last 10 days

Poland

10 851.19

Democratic Republic Congo

238.30

Central African Republic

209.50

Hungary

49.16

Japan

6.56

Guanabara

5.89

Brazil

3.68

Vietnam

1.64

United States

1.48

Top countries that can make daily the most damage.

Top countries with the most regions.

Democratic Republic Congo

190

Central African Republic

186

Poland

66

Portugal

46

United States

28

China

24

Russia

24

Indonesia

23

Brazil

22

Argentina

22

Rreth lojës

vMundus - është një lojë multiplayer strategjike falas e bazuar në browser. Loja është e bazuar në ekonominë dhe politikën e jetës reale. Për të ndërtuar kompani të reja, vendi infrastruktura, kërko teknologji të reja ose pushto vende të reja, në fillim ty do të duhet të nxjerrësh resourse dhe të prodhosh produkte të dobishme prej tyre. Sa më shumë resourse vendi jot kontrollon, aq më i fortë është. Në këtë lojë ti je bossi i njerëzve të tu, ti mund ti stërvisësh ato dhe ti dërgosh në luftë ose të punosh në kompanitë tua ose të lojtarve të tjerë ,organizo luftëra rezistence në vende të tjera ose zbulo vendin tënd nga pushtuesit. Ti mund të organizosh ose ti bashkohesh unioneve, të krijosh sistemin tënd ekonomik dhe shumë të tjera. Bashkohu me ne sot!

Screenshot të lojës